ДРШКА ДРВЕНА 120цм

SKU: 9121 Category: Tag:
 

Description

шифра 9121

баркод: 5903355004622

Количина во кутија:  24 бр

Универзална дрвена дршка со должина од 120 см. Производот го олеснува чистењето, зголемувајќи го опсегот на движење и на тој начин овозможувајќи темелно чистење на површини од која било големина. Обезбедува удобност при чистење, без потреба да се наведнувате. Дршката одговара на метлите со природни влакна, создавајќи естетски и функционален сет, совршен за чистење во домаќинства, градинки, канцеларии и други работни места.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-должина на дршка 120 см
-дршка изработена од цврсто дрво
-има пригоден отвор преку кој овозможува да се закачи-складира
-совршено се вклопува со метлите со природни влакна од програмата на York
-обезбедува удобност при чистење без потреба за наведнување
-цврсто конструирана и отпорна дршка на механички оштетувања

Тежина на производот  единица пакување 0,338 кг
Големина на производот единица пакување 30 x 1210 x 30 мм

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРШКА ДРВЕНА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *