ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 240л/10ком

 

Description

шифра 9055

баркодEAN: 5903355007265

Количина во кутија: 12 бр

Екстра големи вреќи за ѓубре со капацитет од 240 литри, кои не се кинат дури и кога носат тежок отпад. Секоја ролна се состои од 10 црни, силни кеси. Толку голем капацитет значи многу широк опсег на употреба. Тие се докажуваат при различни видови работи за чистење дома или во градината. Исто така незаменливи се при тешки индустриски работи. Корисни за складирање на поголеми предмети и нивна заштита од прашина или влага.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-благодарение на употребата на исклучително силна LDPE фолија, вреќите можат да издржат дури и тешки товари
-не се кинат и овозможуваат пренесување на мешано ѓубре или друг вид отпад
-погодни за контејнери со навистина голем капацитет до 240 литри
-совршено пополнуваат површината на тркалезни и квадратни контејнери, максимизирајќи го волуменскиот потенцијал на корпата

Тежина на производот единица пакување 1,581 кг
Големина на производот единица пакување 60 x 110 x 130 мм

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 240л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *