ДРШКА ЗАЈАКНАТА МЕТАЛНА 130цм

SKU: 9115 Category: Tag:
 

Description

шифра: 9115

баркод: 5903355004592

Количина во кутија:  24 бр

Исклучително издржлива дршка од стврднат челик. Универзална дршка одговара на сите метли и џогери и го олеснува чистењето со зголемување на опсегот на движење.
Висококвалитетна дршка за метли и џогери, која е специјално засилена. Благодарение на ова, може да се користи за потешка работа, исто така и во неповолни услови. Универзалната должина на дршката – 130 цм – ги олеснува кружните и паралелните движења, овозможувајќи удобно чистење без преоптоварување на грбот. Дршката е опремена со отвор што го олеснува закачувањето на дршката и нејзино складирање.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-оптимална должина на дршката: 130 цм
-специјално зајакната со челик, што ја зголемува нејзината сила
-исклучително издржлива, нема да се тутка или скрши
-совршена за потешки работи и чистење во тешки услови
-опремен со отвор што овозможува да се складира
-универзална големина одговара на сите метли и џогери

Тежина на производот единица пакување 0,244 кг
Големина на производот единица пакување 30 x 1310 x 30 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРШКА ЗАЈАКНАТА МЕТАЛНА 130цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *