ДРШКА ТЕЛЕСКОПСКА 200цм

SKU: 9106 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355001577

Количина во кутија:  10 бр

Боја: како на слика

Дршка долга 200цм, функционална телескопска рачка која одговара на сите метли и мопови,
скратува се за лесно складирање и има отвор за закачување.

 

http://www.york.pl/start/products/view/091060/section/house?lang=en

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРШКА ТЕЛЕСКОПСКА 200цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *