ДРШКА 110цм

SKU: 9129 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355010012

Количина во кутија:  24бр

Боја: како на слика

Дршка 110 цм цврста, идеална за секој тип на метли и мопови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРШКА 110цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *