РЕФИЛ ЗА РОТАРИ МОП

SKU: 7276 Category: Tag:
 

Description

шифра: 7276

баркод: 59033550070566

Количина во кутија: 20бр

Стандарден рефил за ротирачки моп. Погоден е за чистење на сите видови подови и за бришење прашина. Ефикасно допира до сите тешко достапни места.
Ротирачки рефил за моп изработен е од микрофибер и овозможува чистење дури и без употреба на детергенти. Ротирачки рефил овозможува практично чистење и лесен пристап до сите и тешко достапни места, вклучувајќи ги и оние под креветите и гардеробите. Материјалот овозможува и перење на температура до 60°C, без употреба на омекнувачи.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-рефил за ротирачки моп
-направен од микрофибер
-овозможува чистење на сите агли
-погоден за сите видови подови
-може да се пере во машина за перење повеќе пати

Тежина на производот единица пакување 0,125 кг
Големина на производот единица пакување 270 x 330 x 40 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА РОТАРИ МОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *