СЕТ РОТАРИ АЗУР

SKU: 7280 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 59033550084082

Количина во кутија: 2 бр

Боја: како на слика

Сетот од кофа и модерна ротирачка четка 360 степени – микрофибер четка.
Ротирачка, телескопска, цврста рачка и пространа и стабилна кофа.
Мопот се исплакнува без да се допира, со прилагодивање-кликнување на чепот на рачката.

Целиот сет е направен од цврста пластика, а микрофибер реси собираат дури и најмалата нечистотија од целата површина на подот.
Идеален за чистење на дрвени подови, панели и плочки.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ РОТАРИ АЗУР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *