СЕТ КОФА + ЦЕДАЛКА 15Л

SKU: 7004 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355076971

Количина во кутија: 8 бр

Боја: како на слика

Параметри: 15л

Правоаголна и стабилна кофа е опремена со удобен зафат кој лежи на раб на кофа – 15 литри!
Направена е со врв, што овозможува исфрлање на водата или други течности.
На дното од кофата има посебна шуплина која се користи како потпора за истурање на водата, а
внатрешноста на кофата има скала, која помага да се измери соодветна количина на течност.
Овој сет содржи цедалка која овозможува брзо и правилно чистење на мопот од вода.
Цедалка притиска на мопот правилно од секоја страна.

 

http://www.york.pl/start/products/view/070040/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ КОФА + ЦЕДАЛКА 15Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *