СЕТ ОКРУГЛА КОФА + ЦЕДАЛКА + РАЧКА + МОП 10Л

SKU: 7203 Category: Tags: ,
 

Description

шифра: 7203

баркод: 5903355004561

Количина во кутија: 36 бр

Класичен сет од џогер со кофа од 10л опремена со цедалка. Главата за џогер лесно се плакне и брзо се суши, што Ви овозможува да ја одржувате чиста подолго и таа исклучително впива. Сет што добро функционира при чистење на дрвени подови, панели, плочки и нежни површини и др. Совршено се плакне и брзо се суши, што помага за пократко време да се очисти а сетот подолго да трае. Кофата е многу стабилна, а цедалкат е опремена така што го држи џогерот со рачка. Рачката има отвор кој овозможува да се закачи, на пример, зад гардероба или во плакар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-класичен сет за чистење-за универзална употреба
-за чистење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини и др.
-обемна и стабилна кофа со цедалка
-рачка со отвор за послесно складирање
-компактна големина за чистење и во мали станови или работни простории

Тежина на производот единица пакување 0,516 кг
Големина на производот единица пакување 360 x 270 x 250 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ ОКРУГЛА КОФА + ЦЕДАЛКА + РАЧКА + МОП 10Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *