ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 60л/10ком

 

Description

шифра 9052

баркод: 5903355003472

Количина во кутија: 46 бр

Јаки вреќи за ѓубре со капацитет од 60 литри. Тие не се кинат дури и кога носат тежок отпад.
Практични не само за дома, гаража или градина, туку и за во индустриски, комерцијални и услужни објекти. Незаменливи  за сите видови домашни работи. Исто така корисни за складирање на предмети.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-вреќи изработени од силна LDPE фолија, гарантираат голема издржливост и сигурност
-универзални вреќи, како за мешано ѓубре, така и за друг отпад
-густата и цврста фолија го издржува притисокот на дури и екстремно тежок отпад, без да се кине
-вреќите одговараат на сите корпи за отпадоци, и кружни и правоаголни
-таканаречената ѕвездена заптивка, која се наоѓа на дното на вреќата, овозможува прецизно прилепување и полнење на дното на контејнерот
-цврстата изработка и силниот завар го спречуваат истекувањето на содржината на кесата во корпата

Тежина на производот единица пакување 0,19 кг
Големина на производот единица пакување 170 x 50 x 60 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 60л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *