ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 35л/15ком

 

Description

шифра: 9051

баркод: 5903355003465

Количина во кутија: 46 бр

Издржливи црни вреќи за ѓубре со капацитет од 35 литри. Тие не се кинат дури и кога носат тежок отпад.
Незаменливи за  во гаражата и градината, при различни видови на работа. Вреќите се совршени за кујнски отпад од домаќинството и бањата. Може да се користат и во деловни згради и простории.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-универзални вреќи, не само за мешано ѓубре, туку и за други видови отпад
-се вклопуваат во помали контејнери, без разлика на нивната форма
-совршено пополнуваат просторот и на кружните и на правоаголните корпи
-LDPE фолијата обезбедува неспоредлива отпорност на кинење, кесите лесно ја издржуваат тежината на поголем отпад
-пакувањето „лесно отворливо“ го олеснува брзото и ефикасното отворање а употребата на таканаречената заварена заптивка е гаранција за совршено прилепување и полнење на вреќата на дното на садот и целосно искористување на капацитетот на корпата

Тежина на производот единица пакување 0,195 кг
Големина на производот единица пакување 40 x 60 x 60 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 35л/15ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *