МОП ЦЕНТИ РАСПРСКУВАЧКИ СО РЕЗЕРВОАР

SKU: 8128 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355084037

Количина во кутија: 12 бр

Боја: како на слика

Необична технолошка комбинација 2 во 1: MOП + распрскувач на течности,
практичен и лесен за употреба – Подот за перење без користење кофа!
Совршен за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази,
специјалната ткаенина за чистење,  собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните мовчиња, иновативната конструкција на зглобовите на MOП се поедноставува за да дојде до тешко достапни места.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП ЦЕНТИ РАСПРСКУВАЧКИ СО РЕЗЕРВОАР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *