РЕФИЛ ЗА МОП ЕКСТРА

SKU: 8149 Category: Tag:
 

Description

шифра: 8149

баркод: 5903355089834

Количина во кутија: 8 бр

 

Рефилот за  рамен моп Екстра  изработен е од исклучително густ микрофибер, со микровлакна кои ја отстрануваат нечистотијата дури и без употреба на детергенти.
Микрофиберот лесно привлекува секаква нечистотија,без да ја шири преку површината. Може да се користи и за влажно чистење и за суво полирање. Совршен рефил за сите видови подови, вклучително и дрвени површини.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-рефилот изработен од густ и исклучително впивлив микрофибер
-микровлакненцата ја отстрануваат тврдокорната нечистотија дури и без употреба на детергенти
-погоден за чистење на сите видови подови
-може да се користи и за влажно чистење и за суво полирање
-лесно ја отстранува нечистотија и од тешко достапни места

Тежина на производот индивидуално пакување 0,14 кг
Големина на производот индивидуално пакување 175 x 270 x 50 мм

 

https://youtu.be/6DMcVGPUcDU

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА МОП ЕКСТРА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *