МОП ЕКСТРА СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА 130цм

SKU: 8148 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355085812

Количина во кутија: 6 бр

Боја: како на слика

Микрофибер моп ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти,
лесно фаќа нечистотија, се користи за чистење и полирање на секој вид на подот, посебно
идеален за дрвени подови!

 

http://www.york.pl/start/products/view/081480/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП ЕКСТРА СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА 130цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *