РЕФИЛ ЗА РАСПРСКУВАЧКИ МОП СО РЕЗЕРВОАР

SKU: 8123 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355070597

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

 

Совршен рефил за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази,
микрофибер рефил отстранува нечистотија дури и без употреба на детергенти.
Оваа специјална крпа за чистење собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните крпи.
Лесно фаќа нечистотија и потоа исплакнете го рефилот.
Површината останува чиста, сјајна и без дамки.
Супер абсорбирачка ткаенина е фиксирана за мопот.
Рефил може да се мие во 60 степени или со рака со помош на мек сапун; може да се измие до 100 пати.

 

http://www.york.pl/start/products/view/081230/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА РАСПРСКУВАЧКИ МОП СО РЕЗЕРВОАР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *