ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 120л/10ком

 

Description

шифра: 9053

баркод: 5903355003489

Количина во кутија: 30 бр

Јаки вреќи за ѓубре со капацитет од 120 литри. Тие не се кинат дури и кога носат многу тежок отпад.
Толку голем капацитет дава многу можности за користење. Незаменливи за  дома или во гаража, како и при работа во градината или во работни простории. Корисни и за време на реновирање или при движење. Тие исто така работат добро во индустриски хали и разни видови производствени погони. Црните вреќи за ѓубре се корисни не само за мешано ѓубре, туку и за други видови отпад. Тие можат успешно да се користат за заштита на складираните предмети од прашина.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-вреќите совршено се вклопуваат во поголеми корпи за отпадоци
-тие совршено се вклопуваат и во кружни и во квадратни контејнери
-силната LDPE фолија гарантира висока издржливост на вреќите
-не се кинат дури и кога носите многу тежок отпад

Тежина на производот единица пакување 0,394 кг
Големина на производото единица пакување 200 x 70 x 90 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 120л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *