ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 160л/10ком

 

Description

EAN: 5903355007258

Количина во кутија: 22 бр

Димензија:  122 x 89 мм; 32 µm

Боја: како на слика

Силни и исклучително издржливи кеси за ѓубре со висок обем од 160 л.
Многу практични за различни видови на работи за чистење дома или во градината,
не се кинаат и издржуваат дури и многу голема тежина.
Имаат широка примена исто така и во различни видови на индустриски работи.

 

http://www.york.pl/start/products/view/090540/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 160л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *