ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ ЛУКС 60Л СО ТРАКА ЗА ВРЖУВАЊЕ 15/1

 

Description

шифра: 9062

баркод: 5903355007289

Количина во кутија: 50 бр

Универзални вреќи за ѓубре-за секојденвна употреба, со капацитет од 60 литри и со трака за вржување. Благодарение на силнта трака за вржување, вреќа може лесно се извади од корпата и да се носи без страв од истурање на содржината.
Совршени се и за кујнски и за тоалетни канти за отпадоци. Практични и како пакување за валкани предмети додека патувате или за заштита на облеката, или при селидба и слично.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-силна и густа фолија на вреќата спречува кинење дури и под влијание на тежок отпад
-благодарение на траката, врзувањето е побрзо, а вреќата исполнета со отпад е полесна за носење
-во споредба со традиционалните вреќи, овие се похигиенски благодарение на траката за вржување, што помага да се избегне директен контакт со отпадоци
-погодни и за тркалезни, квадратни и правоаголни корпи

Тежина на производот единица пакување 0,156 кг
Големина на производот единица пакување 200 x 40 x 50 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ ЛУКС 60Л СО ТРАКА ЗА ВРЖУВАЊЕ 15/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *