ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА 35л/15ком

 

Description

шифра: 9061

баркод: 5903355007272

Количина во кутија: 50 бр

Вреќи за ѓубре со капацитет од 35 литри. Благодарение на силната трака за вржување, лесно е да се извади вреќата од корпата и да се носи без страв од истурање на содржината.
Сини вреќи за отпадоци со практична трака за вржување со капацитет од 35 литри, 15 во низа. Совршени за помали канти за отпадоци во кујна или бања, без оглед на нивната форма. Наменети за мешано ѓубре и друг отпад од домаќинството или работа. Може да се користат и како амбалажа за валкани алишта додека патувате или за носење предмети додека се движите или селите.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-погодни за тркалезни, правоаголни и квадратни контејнери
-во споредба со традиционалните вреќи, тие се уште похигиенски поради силната трака за вржување
со која се олеснува отстранувањето и носењето на наполнетата вреќа без дополнителен контакт со отпад или контаминирана фолија
-густата фолија е отпорна на кинење дури и при тешки товари

Тежина на производот единица пакување 0,14 кг
Големина на производот единица пакување 190 x 40 x 60 мм

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА 35л/15ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *