ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 20л/30ком

 

Description

EAN: 5903355068723

Количина во кутија: 40 бр

Димензија: 45 x 50 см; 9 μm

Боја: како на слика

Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 20 литри (30 парчиња),идеални за помали кошеви за отпад, на пр. во кујна или купатило. Не се цепаат и издржуваат голема тежина.
Секоја вреќа завршува со брановито врзување со што може лесно да се фрли после употреба.

 

http://www.york.pl/start/products/view/090650/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 20л/30ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *