ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 35л/20ком

 

Description

шифра: 9066

баркод: 5903355068747

Количина во кутија: 40 бр

Вреќи за ѓубре со капацитет од 35 литри. Благодарение на силната трака за вржување, лесно е да се извади вреќата од корпата и да се носи без страв од истурање на содржината.
Универзални вреќи за отпадоци со средна големина од 35 литри направени од силна портокалова фолија. Секоја ролна се состои од 20 вреќи за ѓубре. Совршени за секојдневна употреба во кујна, канцеларија или во бања. Погодни и за домашни и за работни, комерцијални простори.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-практичните преклопи на секоја вреќа го олеснуваат врзувањето, вадењето и фрлањето отпад
-специјалниот ѕвезден завар овозможува вреќата да се прилагоди на дното на контејнерот
-се вклопуваат не само во тркалезни корпи за отпадоци, туку и во правоаголни или квадратни основи
-благодарение на употребата на силна и издржлива пластика, тие се отпорни на кинење под притисок на поголем отпад

Тежина на производот единица пакување 0,121 кг
Големина на производот единица пакување 150 x 40 x 60 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 35л/20ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *