КРПА МИКРОФИБЕР ЗА СТАКЛО 30х30цм YORK

SKU: 2615 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355028543

Количина во кутија: 40 бр

Боја: како на слика

Димензија: 30х30цм

Микрофибер крпа совршена за бришење и полирање, овозможува екстра сјај и ефикасно ја отстранува нечистотија без траги,
може да се користи за влажно или суво чистење, дури и без употреба на детергенти,особено практична за чистење на панели, прозорци, огледала, очила.

 

http://www.york.pl/start/products/view/026150/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МИКРОФИБЕР ЗА СТАКЛО 30х30цм YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *