ПЛАСТИЧНА ПОДНА ГУМА 45цм

SKU: 8448 Category: Tag:
 

Description

шифра: 8448

баркод: 5903355028307

Количина во кутија: 24 бр

Пластична подна гума 45цм -прилагодена да ги гребе течности од подот. Овозможува темелно чистење на подот од вишок вода, не остава ленти и дамки.
Чистачот е погоден за вадење течности од подови, како дома така и на балкони или тераси, како и во работилници и производствени хали. Долгата и цврста пластична рачка овозможува ефикасно чистење без непотребен напор. Чистачот е совршен за чистење на големи површини. Може да се закачи на која било рачка од понудата YORK, што дополнително ја подобрува удобноста при користење и го олеснува чистењето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-пластична подна гума совршена за отстранување на водата од големи површини
-овозможува темелно чистење на подовите од вишокот вода и истурените течности
-не остава ленти или дамки
-опремена со цврста пластична рака долга 45 цм, на која одлично се вклопуваат рачките од понудата YORK

Тежина на производот единица пакување 0,15 кг
Големина на производот единица пакување 450 x 40 x 70 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАСТИЧНА ПОДНА ГУМА 45цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *