ПЛАСТИЧНА ЖИЦА ЗА САДОВИ БОЈА СЕТ 3/1

 

Description

EAN: 5903355000334

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 бр
ПАРАМЕТРИ 17гр
Боја: како на слика
Сет од три шарени пластични чистачи-мрежи наменети за чистење на валкани садови, садови, тефлонски тави…без да ја гребат исчистената површина, многу издржливи.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАСТИЧНА ЖИЦА ЗА САДОВИ БОЈА СЕТ 3/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *