СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ СЕТ 4+1 ГРАТИС

SKU: 3022 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355116561

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 32 бр

Боја: како на слика

Брановидна структура на сунѓерот адаптирана е специјално за невообичаено обликувани површини, овозможува да се исчистат и тешко достапни места.
Одличен за чистење на тесни простори, каде што се собира нечистотијата (на пример, вилушки, цедилки…).
Сет сунѓери 4+1 ГРАТИС  со добар квалитет- гарантираат подобар ефект на пенење.

 

http://www.york.pl/start/products/view/030220/section/house

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ СЕТ 4+1 ГРАТИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *