СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО БОЈА ЛУКС СЕТ 6+1 ГРАТИС

SKU: 3018 Category: Tags: , ,
 

Description

шифра: 3018

баркод: 5903355112174

количина во кутија: 44 бр

 

Двослоен кујнски сунѓер за миење садови и за чистење на тврдокорната нечистотија. Благодарение на порозната структура, совршено се пени, со што се намалува потрошувачката на детергенти.
Сунѓер за чистење со два слоја за справување со различни проблеми со чистењето. Грубиот слој за чистење  помага да се ослободите од исушената нечистотија, додека меката пена ги чисти деликатните садови без да ги гребе. Специјалната структура на пената го прави сунѓерот одличен за пенење детергенти, со што се намалува потрошувачка. Високиот квалитет на употребените суровини ги прави чистачите потрајни од традиционалните сунѓери на пазарот. Сетот е составен од 6 сунѓери плус еден гратис и е секој во пакувањето е во различна боја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

-сет од седум сунѓери во атрактивни бои (еден е ГРАТИС)
-двојна структура на сунѓерите: пена и влакна
-совршено се пени, користејќи помалку течност за миење садови
-ја отстранува целата нечистотија од измиените површини
-високиот квалитет на употребените суровини ги прави сунѓерите потрајни од традиционалните.

Тежина на производот индивидуално пакување 0.067 кг
Големина на производот индивидуално пакување 210 x 70 x 105 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО БОЈА ЛУКС СЕТ 6+1 ГРАТИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *