МЕТЛА СО ДОЛГИ,ГУСТИ ВЛАКНА И РАЧКА 120цм

SKU: 5209 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355094159

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 бр

Боја: како на слика

Метла со крути, долги и густи влакна за лесно бришење на најмалата нечистотија. Совршена за чистење на поплочени површини како што се тротоари, патеки, тераси.
Сончевата градинарска метла се карактеризира со тврди, прави влакна, овозможувајќи ефикасно отстранување на нечистотијата, исто така и од празнините, на пр. помеѓу тротоарите. Влакната се поделени на таков начин што ќе ја зголемат удобноста на чистењето дури и на најмалите честички на прашина. Производот се карактеризира со висока издржливост поради густите и силни влакна од ПЕТ, што овозможува метење тврди и големи површини.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-метла со тврди, густи влакна – со што е полесно да се зафати дури и најмалата нечистотија
-производ со висока јачина, отпорен на оштетување и надворешни фактори
-совршена метла  за метење суви и влажни лисја, како и влажен снег
-одлична за чистење на тврди површини како што се тротоари, патеки, тераси и помошни простории
-доаѓа со армирана челична рачка долга 120 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА СО ДОЛГИ,ГУСТИ ВЛАКНА И РАЧКА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *