ВАКУМ КЕСА НА СВИТКУВАЊЕ 35х55цм – сет 2/1

SKU: 9311 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355058809

Количина во кутија:  50 бр

Боја: како на слика

Димензија:  35х55 цм

Исклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на популарните куфери.
Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка.

http://www.york.pl/start/products/view/093110/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВАКУМ КЕСА НА СВИТКУВАЊЕ 35х55цм – сет 2/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *