ВАКУМ КЕСА 100х80х32 цм 1/1

SKU: 9308 Category: Tag:
 

Description

шифра: 9308

баркод: 5903355058762

Количина во кутија:  50 бр

Вакум кеса со димензии 100x80x32 цм. Овозможува заштеда на простор во гардеробата и ја штити содржината од молци, влага и мириси однадвор.
Успешно може да ги сместите јорганите, перниците, ќебињата и облеката, ефикасно намалувајќи го просторот што го зафаќаат. Зачуваниот простор во гардеробата може да се искористи за облека потребна во одреден период од годината.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-вакум кеса изработена од силен и издржлив материјал, за повеќекратна употреба
-вакум кеса опремена со двојна патент брава, која сигурно го штити пакувањето од отварање
-специјалното отворање на површината на кеса овозможува брзо отстранување на воздухот од внатрешноста на пакувањето
-лесно може да собере и подебели јоргани, ќебиња и облека, со што се ослободува голем дел од гардероберите и плакари

Тежина на производот единица пакување 0,173 кг
Големина на производот единица пакување 170 x 340 x 40 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВАКУМ КЕСА 100х80х32 цм 1/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *