ТВИСТ МОП

SKU: 8120 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355060307

Количина во кутија: 12

Боја: како на слика

Моп со микрофибер глава за чистење. Има посебен механизам за превртување што овозможува на четката да ја исфрли водата без да многу намокри и без да ги извалка рацете.
Микрофибер главата е многу абсорбента и ефикасно собира нечистотија а на крајот на главата на чепот постои тврд елемент за да се отстранат посериозни дамки од исчистената површина.
Со цел да се прицврсти чепот соодветно, треба да се свитка прилично цврсто на рачката, а потоа да се натопи надолу за да се олабави главата и да се измие површината.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/081200

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТВИСТ МОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *