ГУМЕН БРИШАЧ ЗА ТУШ КАБИНИ БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 8139 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355055273

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Гумен бришач кој цврсто се придржува за туш кабина а е исто така е погоден за полукружни кабини.
Многу удобна рачка изработена од специјален материјал без лизгање а гумата има специјална дупка за закачување на куката.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/081390

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ГУМЕН БРИШАЧ ЗА ТУШ КАБИНИ БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *