РАЧКА 120цм БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 9123 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355004899

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Универзална рачка која одговара на четка и метла, практична со ротирачка дупка за закачување на куката.

http://www.york.pl/prestige/products/view/091230

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАЧКА 120цм БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *