ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА 10/1

SKU: 9603 Category: Tags: ,
 

Description

шифра: 9603

баркод: 5903355008088

Количина во кутија: 30 бр

Комплет од 10 штипки направени од пластика. Големината на штипките ги прави многу погодни за закачувањето алишта и добро функционираат за закачување на потешка облека. Краците на штипките се поврзани заедно со силна челична пружина.

Ефективно чувајте ја облека со штипки сет 10/1  кои благодарение на меките клипови не предизвикуваат деформации на облеката и не се лизгат од раката благодарение на гумените елементи.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– сет од 10 пластични штипки
– практични за закачување и потешка облека
– не предизвикуваат деформации на облека
– не се лизгаат од раката

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА 10/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *