РОТАРИ МОП SPEED MAX

SKU: 7270 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355056614

Количина во кутија: 2

Боја: како на слика

Ротационен систем – плакнење и вртење на моп, користејќи ја педалата за нозе без валкани раце.
Подвижна MOP плоча со резерва од микрофибер-собира дури и најмала нечистотија од тешко достапни места.
Стабилна кофа – не се движи додека се чисти, а нејзиното полнење и празнење е исклучително едноставно.
Телескопската рачка ви овозможува да ја прилагодите должината за поголема погодност за чистење.
Ефикасно ги чисти сите видови подови.

http://www.york.pl/prestige/products/view/072700

http://www.youtube.com/embed/DLS_WqaWI78?autoplay=1

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РОТАРИ МОП SPEED MAX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *