СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ГАЛАКСИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 7000 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355008132

Количина во кутија: 8

Боја: како на слика

Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/070000

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ГАЛАКСИ ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *