ЦЕНТИ ТОП МОП СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА + ГРАТИС РАКАВИЦИ

SKU: 8134 Category: Tags: ,
 

Description

шифра: 8134

баркод: 5903355036012

количина во кутија: 24 бр

Удобен и практичен моп со телескопска рачка која овозможува лесно прилагодување на должината до висината на корисникот, во комплет со ГРАТИС гумени ракавици.
Сунѓер моп со телескопска рачка секако се покажува корисен во секојдневната употреба. Благодарение на прилагодувањето на висината на рачката, рачката може да се прилагоди на висината на корисникот за да се подобри удобноста при чистењето. Мопот е повеќенаменски, бидејќи е погоден за чистење на сите видови подови, а иновативниот механизам овозможува истиснување на главата на џогерот без да се извалкаат рацете на корисникот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-супер абсорбирачки моп, кој  овозможува отстранување на големи количини на вода од различни видови површини, оставајќи ги целосно суви

-во комплет со ГРАТИС гумени ракавици со што се олеснува чистењето и штитат рацете
-особено се препорачува за чистење плочки и површини на тераси
-стегањето на главата на мопот се врши со помош на специјален механизам кој обезбедува одводнување до саканата влажност и во исто време ги одржува рацете чисти
-цврсто изработените елементи гарантираат долг работен век

Тежина на производот индивидуално пакување 0.592 кг
Големина на производот индивидуално пакување 850 x 270 x 60 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЦЕНТИ ТОП МОП СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА + ГРАТИС РАКАВИЦИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *