МОП СМАРТ МИКРОФИБЕР

SKU: 8114 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355006046

Количина во кутија: 24 бр

Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти,
лесно собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови.
Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, а
склопувачка рамка со четка овозможува брзо и лесно да се замени рефил.
Идеален моп за дрвени подови!

http://www.york.pl/start/products/view/081140/section/house

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП СМАРТ МИКРОФИБЕР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *