РЕФИЛ ЗА СМАРТ МОП МИКРОФИБЕР

SKU: 8115 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355006053

Количина во кутија: 24 бр

Микро-влакна на рефилот отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти,
лесно собираат и потоа исплакнуваат нечистотијата.
Рефил погоден за перење и полирање на сите видови подови, а
идеален за дрвени подови!

 

http://www.york.pl/start/products/view/081150/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА СМАРТ МОП МИКРОФИБЕР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *