МОП ЦЕНТИ

SKU: 8116 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355007036

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика.

Еуро моп Центи со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти,лесно собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови.
Идеален моп за чистење на паркет, ламинат и други дрвени подови. Со микрофибер крпа, пластичен држач и пластична дршка, размер 45х14 цм, должина на рачка 120цм.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП ЦЕНТИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *