РЕФИЛ ЗА ЕУРО МОП ЦЕНТИ

Category:
 

Description

EAN: 5903355007036

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Размер: 50х17цм

Mикро-влакна од рефилот отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти,лесно се собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови.
Идеален рефил за моп за чистење на паркет, ламинат и други дрвени подови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА ЕУРО МОП ЦЕНТИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *