ТОП МОП – РЕФИЛ

SKU: 8113 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355003366

Количина во кутија: 50 бр

Боја: како на слика

Рефил за моп кој може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката.
погоден за чистење на сите видови подови.
Добро се исплакнува и супер-абсорбентан.
Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув.

 

http://www.york.pl/start/products/view/081130/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОП МОП – РЕФИЛ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *