ТОАЛЕТ СЕТ МИНИ

SKU: 6403 Category: Tag:
 

Description

EAN: 59033550001959

Количина во кутија: 30 бр

Четка од сетот има специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно. Тоалетна четка има пригодна рачка и е суспендирана на држач, со што се намалува развојот на бактерии на неа.

 

http://www.york.pl/start/products/view/064030/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ МИНИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *