ТОАЛЕТ СЕТ ЛУКС

SKU: 6402 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000761

Количина во кутија: 24 бр

Четка од сетот има специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно. Тоалетна четка има пригодна рачка и е суспендирана на држач, со што се намалува развојот на бактерии на неа.

 

http://www.york.pl/start/products/view/064020/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ ЛУКС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *