РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА + 4 РЕФИЛИ

SKU: 6802 Category: Tags: , ,
 

Description

шифра: 6802

баркод: 5903355009290

Количина во кутија: 24 бр

Ролер за чистење облека во комплет со четири заменливи рефили. Сигурен при чистење на облека, мебел, тапацир за автомобили и теписи. Ефикасно ја отстранува секоја нечистотија.
Ролер со влакненца со 4 полнења. Посебно се препорачува за сопственици на домашни миленици кои сакаат да се ослободат од несаканите влакна и влакна од облеката или софите. Незаменлив сет за отстранување на упки од зимските палта. Исто така ,корисен за собирање на разни видови пената, влакната и останата нечистотија од теписи, тапацир за автомобили и други предмети.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-лесно и практично полнење-рефили  за ролер со влакна
-заменувањето на рефилите со нов- е исклучително брзо и едноставно
-секој рефил се состои од дури 20 лепливи листови со вкупна површина од 2,8 метри
-многу силен лепак кој лесно ги отстранува сите видови влакна, полен и друго и не остава траги на исчистените површини
-ролер лесен за употреба-овозможува брзо да се олупи свежиот искористен леплив слој и смени со нов рефил

Тежина на производот единица пакување 0,202 кг
Големина на производот единица пакување 180 x 290 x 50 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА + 4 РЕФИЛИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *