РЕФИЛИ 2/1 ЗА РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА

SKU: з065 Category: Tags: ,
 

Description

шифра: з065 (z065)

баркод: 5903355004745

Количина во кутија: 24 бр

Комплет од два заменливи рефили за ролер за чистење облека, теписи и тапацир. Темелно собираат секоја нечистотија, прашина, крзно и влакна.
Комплет од два заменливи рефили за ролери со влакненца. Благодарение на рефилот,  можете лесно да обезбедите совршен изглед на Вашата облека и облека. Доволно е само еден зафат за брзо да се ослободите од влакната, крзното, поленот и прашината. Ролерот лесно ги чисти алиштата, теписите и тапацирот во автомобилот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-секој рефил  за ролер има дури 20 листови кои формираат 2,8 м од лепливата површина
-листовите се натопени во многу леплив лепак кој може да се справи со секоја мала контаминација
-исклучително лесни за употреба – само повлечете ги и откинете го искористениот лист и на тој начин откријте нова леплива површина
-ефикасно ги отстрануваат влакната, крзното и поленот без да остават никакви траги од лепак
-незаменливи при чистење на мебел, софи или тапацир за автомобили

Тежина на производот единица пакување 0,073 кг
Големина на производот единица пакување 130 x 200 x 50 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛИ 2/1 ЗА РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *