РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА 1/1

SKU: з064 Category: Tag:
 

Description

шифра: з064 (z064)

баркод: 5903355071204

Количина во кутија: 24 бр

Универзален ролер за чистење облека, теписи и тапацир. Темелно собира мала нечистотија, прашина, крзно и влакна. Незаменлив помошник во секој дом со мачка или куче кое ја остава влакната на облека, софи или теписи. Благодарение на ролерот, ослободувањето од не само животински влакна, туку и од човечка коса, пената и други мали нечистотии -станува исклучително лесно.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-ролер се состои од 20 листови со вкупна леплива површина од 2,8 м
-секој лист се карактеризира со неспоредлива вискозност и ефикасност
-ги отстранува сите видови полен, влакна и прашина без никаков проблем
-темелно ги отстранува нечистотиите, оставајќи никакви траги од лепак зад себе
-благодарение на ролерот, освежувањето на капут или друга облека е лесно и практично
-совршен и за чистење на автомобилски тапацир и теписи

Тежина на производот единица пакување 0,058 кг
Големина на производот единица пакување 50 x 210 x 50 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА 1/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *