ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СО РОТИРАЧКА КУКА 9+1 ГРАТИС

SKU: 6709 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355071204

Количина во кутија: 6 бр

Боја: како на слика

Закачалките се изработени од високо квалитетна пластика, со ротирачката кука која го олеснува користењето – закачалката може да се закачи во различни агли.
Изградена е со специјални куки за закачување на  здолништа и кошули, со
груба патека која спречува опуштање на облека од закачалката.
Обликот на закачалката е создаден не само за добар изглед  но исто така е многу издржлив и за
универзална употреба – за закачување на кошули, здолништа, панталони, шалови, врски…

 

http://www.york.pl/start/products/view/067090/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СО РОТИРАЧКА КУКА 9+1 ГРАТИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *