ТОАЛЕТ СЕТ КОРНЕР

SKU: 6404 Category: Tag:
 

Description

EAN: 59033550002291

Количина во кутија: 40 бр

Триаголен облик на сетот-држачот овозможува да се вклопи во аголот на секоја бања,
тоалетна четка има пригодна рачка и специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно.

 

http://www.york.pl/start/products/view/064040/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ КОРНЕР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *