КРПА МИКРОФИБЕР УНО YORK

SKU: 2610 Category: Tag:
 

Description

EAN: 59033550007517

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Димензија: 30х30цм

Микрофибер крпа УНО совршена за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти.
Може да се користи влажно или суво, не остава траги и ефикасно ја отстранува прашината.
Ткаенината е исто така идеална за чистење на прозорци, огледала, очила.

 

http://www.york.pl/start/products/view/026100/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МИКРОФИБЕР УНО YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *