КРПА МИКРОФИБЕР ЦЕНТИ 2+1 ГРАТИС YORK

SKU: 2620 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355033264

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Сет микрофибер крпи 2+1 ГРАТИС совршени за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти.
Може да се користат влажни или суви, не оставаат траги и ефикасно ја отстрануваат прашина.
Ткаенината на крпите е исто така идеална за чистење на прозорци, прозорци, огледала, очила.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МИКРОФИБЕР ЦЕНТИ 2+1 ГРАТИС YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *